El PSC treu pit del “canvi a millor” durant la celebració del primer any d’alcaldia

El PSC de Molins de Rei ha celebrat el seu primer any al capdavant del govern municipal amb una paella popular. L’alcalde, Xavi Paz, fa un balanç positiu i assegura que el seu eslògan de campanya, “el canvi a millor”, era “una frase amb contingut i amb compromís de treball”.

L'alcalde, Xavi Paz, durant el seu parlament a la paella popular // PSC Molins de Rei

Més de 150 persones van assistir a la tradicional paella popular del PSC. Aquest cop, l’alcalde va explicar les accions més destacables dutes a terme pel govern sociovergent al consistori molinenc.  “El canvi a millor era una frase amb contingut i amb compromís de treball ferm i rigorós”, va assegurar l’alcalde davant els assistents. Entre els presents, el diputat del PSC al Congrés dels Diputats, José Zaragoza també va voler acompanyar a la família socialista.

Abans de menjar, Paz va explicar les accions més destacades dutes a terme pel govern sociovergent. Paz va remarcar “la transparència, la millora contínua i la participació de la ciutadania” com els trets distintius de la seva gestió i es va comprometre a continuar desplegant el seu programa tant des de la seva responsabilitat actual com alcalde com des del govern municipal quan Joan Ramon Casals li prengui el relleu en la segona meitat del mandat.

Els assistents van escoltar les paraules de l'alcalde abans de començar a dinar // PSC Molins de Rei

La tradicional paella popular es va celebrar el passat diumenge 3 de juny. Així, els socialistes recuperaven una tradició al pati de l’escola Alfons XIII que l’any passat no van dur a terme al trobar-se immersos en plena campanya electoral. Durant tot el matí, els mes petits van estar entretinguts amb diversos jocs i activitats organitzades. Amb la paella popular, van tancar els actes de celebració del seu primer any de mandat que han portat a l’alcalde, Xavi Paz, a explicar l’acció de govern per diversos punts del municipi.

Recomanacions personalitzades