El Club Gimnàs Molins de Rei fa una exhibició de final de temporada

Més de 60 gimnastes oferiran el 10 de juny una exhibició de gimnàstica i de ball en les noves instal·lacions del Club Gimnàs Molins de Rei.

Ona Massana i Marta Gil entrenen a les paral·leles // Club Gimnàs Molins de Rei

L’espectacle és obert a tothom que vulgui conèixer aquest esport, així com familiars, amics i coneguts de les gimnastes. Aquestes faran una demostració de tot el que han après durant aquesta temporada i també coreografiaran músiques de hip-hop i funky combinant el ball i les piruetes gimnàstiques. Les portes s’obriran a les 10.30 h i l’acte finalitzarà a les 14 h.

Amb motiu de l’exhibició de final de temporada, la Junta Directiva de l’entitat ha organitzat, per primera vegada, una “botifarrada” per a totes aquelles persones que vulguin esmorzar o dinar durant l’espectacle. Se serviran entrepans de botifarra, fuet, frankurt, begudes i cafè. Els diners que es recaptin s’invertiran en material esportiu, especialment matalassos protectors que permetin assegurar la bona pràctica de la gimnàstica artística.

Un dels objectius de la Junta del Club és aconseguir, de cara a la temporada vinent, un espònsor que els permeti millorar les instal·lacions i sufragar les depeses dels desplaçaments de les gimnastes que es classifiquen per a les finals de Catalunya i d’Espanya.

Recomanacions personalitzades