El cabaret de “Il Gran Teatro Amaro” aterra a la Traska Truska

Diversos músics multiinstrumentistes formen un petit cabaret ambulant amb més de vint anys de trajectòria, Il Gran Teatro Amaro. Actuen a Molins de Rei aquest diumenge 3 de juny a la Traska Truska en un concert en acústic amb infinitat d’instruments diversos.

Els músics d'Il Gran Teatro Amaro toquen tot tipus d'instruments sobre l'escenari // ContraBaix

Il Gran Teatro Amaro va néixer l’any 1990 amb una clara vocació europea. És com un petit cabaret ambulant que recorre el temps i la distància amb una música que parteix de l’època d’entreguerres i reprèn la tradició europea que va truncar el nazisme; representen l’encontre d’aires canalles i cabareters procedents de l’evolució de folklores i músiques populars amb les avantguardes artístiques i la música clàssica, tot des d’una perspectiva totalment contemporània.

El grup el formen diversos músics multiinstrumentistes europeus: Robert van der Tol, MischaKool, Gat, PancDaalder i Peter van Os. Els músics despleguen i s’intercanvien a l’escenari un complet arsenal d’instruments: acordió, contrabaix, guitarres, banjo, mandolina, llaüt, serra musical, marimba, xilòfon, piano, percussions variades i tot tipus d’objectes en un concert totalment acústic i proper.-

Un concert musicalment sorprenent, organitzat per Contrabaix, que es podrà veure el diumenge 3 de juny a les 19.30 hores a la Traska Truska. Les entrades anticipades valen 9 €, a taquilla seran 12 €.