El CN Molins de Rei acaba una temporada d’infern

El waterpolo molinenc posa fi a una temporada més que estranya, marcada per una Federació amb ganes d’experimentar. El CN Molins de Rei acaba amb una darrera victòria amb regust amarg.

El CN Molins de Rei acaba una temporada estranya // Ariadna Buendia

El primer equip de waterpolo del Club Natació Molins de Rei va guanyar el seu últim partit contra La Latina, un dels equips que darrerament no perdonava mai la vida als molinencs. Aquesta victòria significa aconseguir la cinquena posició de la classificació, quedant així, relativament contents.

Però fins fa dues jornades, abans d’una derrota en un partit més que complicat contra un rival directe, el Concepción, els de Sergi Pedrerol optaven a la tercera posició. Tot un seguit de lesions en jugadors de pes en l’equip van enterbolir el final de temporada d’un equip que ha fet el possible per esquivar les pedres que els anava posant la Federació Espanyola de Natació. Òbviament, no ha estat una temporada complicada sols pel Molins de Rei, però el “mareig” que s’ha rebut des de la federació ha estat més que evident.

Un inici amb sis jornades seguides jugant fora de casa, sumant, en ocasions, més d’un partit per cap de setmana, viatjant a llocs com Sevilla, País Basc, Illes Canàries o Madrid. Sens dubte, l’autèntic protagonista de la lliga han estat les parades constants que han arribat a més d’un mes de suposat descans i les separacions habituals de tres setmanes entre partit i partit. Aquestes idees esbojarrades de la RFEN no han ajudat per res al ritme de la competició, que resultava trencat quasi a cada jornada.

Davant aquestes incongruències en el calendari, el Molins de Rei ha procurat mantenir el nivell que s’espera de l’equip a cada temporada. El resultat final ha esdevingut satisfactori, però amb un punt d’amargor. Satisfactori tenint en compte la lliga que s’ha viscut però amb amargor tenint en compte que tres jornades abans del final, el Molins podria haver mantingut la tercera posició ja habitual en aquestes darreres temporades.

Tot i això, malgrat els contratemps, acabar un any com aquest en quarta posició, tenint en compte quins han estat els equips que han quedat per sobre el Molins (Echeyde, Helios, Concepción), resulta un final satisfactori per l’equip.

Recomanacions personalitzades