Els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat tornen al mercat

Una desena de pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat s’han unit per oferir les seves fruites i verdures fresques i de proximitat directament als consumidors.Cada setmana tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat i a la Colònia Güell el Mercat de Pagès.

Els pagesos del Parc Agrari mostraran els seus millors productes // Diputació de Barcelona

Amb aquesta iniciativa torna la presència de productors del Parc Agrari als tradicionals mercats de pagès de la comarca, que podran acostar els seus productes al consumidor final reduint al màxim els intermediaris i el temps que transcorre entre el moment de la collita i el consum. De la terra a la taula és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats.

La frescor i la proximitat de les fruites i les verdures del Mercat de Pagès, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari, seran els elements diferencials d’aquests mercats de Sant Boi i la Colònia Güell. Cada divendres, Sant Boi de Llobregat acollirà el Mercat de Pagès a la rambla Rafael Casanova de 17.00 a 21.00h, amb una desena de productors del Parc Agrari. I els dissabtes, el Mercat de Pagès es traslladarà a la Colònia Güell, amb horari de 9.00 a 14.00h.

A través de la venta directa de fruites i verdures, els productors del Baix Llobregat també pretenen sensibilitzar els consumidors del paper que desenvolupa l’agricultura a la comarca i de la importància de l’activitat agrícola perquè pugui continuar sent viable també des del punt de vista econòmic.

Recomanacions personalitzades