El cicle Músiques Invisibles mostra al grup Estúpida Erikah

Estúpida Erikah posarà la música al quart concert del cicle “Músiques Invisibles”. L’actuació del grup encapçalat pel compositor Lluís Bòria serà el dimecres 30 de maig a l’Ateneu Mulei seguint el format habitual que barreja música, ràdio i proximitat.

Estúpida Erikah és un grup convençut que l’estupidesa sempre regnarà en aquest món. Cançons tranquil·les amb molta força, amb moments per a l’èpica i en què brilla la veu del compositor Lluís Bòria. Una veu que canta històries molt treballades i musicades a partir del folk, del pop i del rock. Una tristesa entranyable, pràcticament feliç.

Les seves millors cançons de l’EP “L’hivern al cos” (2011) i del seu primer disc “Decorant interiors, decorant exteriors” (2010) sonaran a l’Ateneu Mulei aquest dimecres 30 de maig a partir de les nou de la nit a l’Ateneu Mulei. Abans del concert, com és habitual, des de les vuit del vespre s’emetrà el programa L’altraveu de Ràdio Molins de Rei. A través de l’emissora local es podrà seguir en directe el concert.

El cicle Músiques Invisibles es tancarà el proper 13 de juny amb l’actuació de Nyandú, guanyadors del Premi Sona 9 2011, que tot just acaben d’enllestir la gravació del seu primer disc. El cicle es va estrenar amb el concert del molinenc Senyor Cordills, va continuar amb Meritxell Gené i prèviament al concert d’Estúpida Erikah va passar per l’Ateneu Mulei, Pere Vilanova.

Aquest concert compta amb el suport de Dirxdir, Sonitrons, La bar de bo Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades