El Campionat d’Espanya d’Halterofília serà l’acte més destacat de l’Esportíssim 2012

13 entitats esportives de Molins de Rei organitzaran un total de 23 activitats en només tres dies. La més destacada serà el Campionat d’Espanya Absolut d’Halterofília. 

L’Esportíssim 2012 s’inicia a Molins de Rei el 30 de maig, amb el tradicional acte de reconeixement de les entitats als esportistes més destacats de la vila. El gruix d’activitats, però, es concentra en el cap de setmana del 2 i 3 de juny. L’activitat més destacada d’aquesta edició de l’esdeveniment que té com objectiu mostrar tot el potencial esportiu de la vila serà el Campionat d’Espanya Absolut d’Halterofília, que es diputarà dissabte 2 a partir de els 9 del matí al Poliesportiu Municipal amb l’organització del Club Halterofília Molins de Rei.

Potenciar l’esport de competició i més activitats al carrer

Segons l’alcalde i regidor d’Esports de Molins de Rei, Xavi Paz, enguany s’intentarà millorar l’esdeveniment des d’alguns punts de vista. El primer d’ells és “potenciar la marca Molins de Rei com a possible vila organitzadora d’esdeveniments esportius d’alta competició”, un fet que, segons Paz, es podrà veure amb “l’organització del Campionat d’Espanya d’Halterofília” i on “Molins de Rei ja té experiència com per exemple les recents fases d’ascens d’handbol femení. D’aquesta manera, l’Ajuntament espera millorar l’esport molinenc i també l’economia, ja que segons l’alcalde “l’organització d’aquest tipus d’esdeveniment implica un gran retorn econòmic per la vila”.

D’altra banda, el consistori aposta per potenciar un dels aspectes que més han caracteritzat l’Esportíssim des de la seva creació: l’esport al carrer. “Volem utilitzar l’esport per fer vila” ha declarat Paz durant la roda de premsa de presentació. Enguany, 17 de les 23 activitats organitzades seran d’exteriors.

Podeu consultar totes les activitats de l’Esportíssim 2012 aquí i a la secció d’agenda de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “El Campionat d’Espanya d’Halterofília serà l’acte més destacat de l’Esportíssim 2012

  1. joancarlesprimer
    01/06/2012 at 22:26

    No sé si els organtizadors de l'Esportíssim comparteixen aquesta opinió…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *