Desarticulada una xarxa de narcotraficants amb base a Molins de Rei

La Policia Nacional i l’Agència Tributària detenen a quatre membres d’una xarxa de narcotraficants amb base a Molins de Rei i Vic. La droga entrava per la costa andalusa via marítima i els detinguts la traslladaven fins a diferents punts de Catalunya i Europa.

Peça d'haixix interceptada en l'operació policial // Cuerpo Nacional de Policía

La Policia Nacional i l’Agència Tributària han dut a terme una gran operació amb 15 detinguts a Catalunya, Andalusia i Melilla. Entre ells, es troben un grup de narcotraficants amb base a Molins de Rei i Vic. Els quatre detinguts a Catalunya s’encarregaven de recollir la droga a la Costa del Sol i distribuir-la a la Costa Brava. Els estupefaents també els feien arribar a altres països com França, Alemanya, Holanda i Itàlia.

Durant els mesos de febrer, març i abril, els agents policials van procedir a la detenció dels membres de l’organització amb base a Molins de Rei. Un d’ells va ser arrestat quan transportava a l’interior del seu vehicle 6,924 quilos de cocaïna, 46 grams d’haixix i 4.900 euros en efectiu. Els altres tres components a Catalunya van ser detinguts quan portaven en un cotxe 1,037 quilos de cocaïna, 20 grams d’haixix, una arma de foc amb set cartutxos i material per manipular la droga.

Els detinguts prioritzaven el comerç d’haixix, però quan la seva introducció a la Península via marítima trigava més del que desitjaven utilitzaven la cocaïna com a “mètode alternatiu de finançament”, segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat.

Abans d’arribar a Catalunya per carretera, la droga entrava a la costa andalusa per via marítima, a través dels ports de Málaga, Cádiz i Almería. De fet, a més dels estupefaents interceptats a Catalunya, el principal carregament de la xarxa de narcotraficants s’ha trobat a un vaixell proper a l’illa d’Alborán (Almería), carregat amb més de 600 quilos d’haixix. En total, al llarg de la investigació, s’ha detingut a 15 persones i s’han intervingut 632 quilos d’haixix i 7,9 de cocaïna.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Desarticulada una xarxa de narcotraficants amb base a Molins de Rei

 1. G01234
  01/06/2012 at 13:43

  Són grams i no quilos de cocaïna.

  • viumolinsderei
   01/06/2012 at 14:44

   Són quilos de cocaïna. És una quantitat amb coma i decimals (grams). 6,9 quilos d'haixix en una detenció, 1,03 en l'altra detenció. Més de 600 en un vaixell a Almería. 632 en total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *