La campanya solidària “Ni un plat buit!” recull 1.582 quilos d’aliments

La campanya “Ni un plat buit!”, organitzada per les entitats de lleure juvenils de la vila, Càritas i Creu Roja, ha recollit 1.582 quilos d’aliments. Els productes s’han lliurat a 63 famílies de Molins de Rei amb grans necessitats socioeconòmiques.

El pati de l'escola Alfons XIII va ser el punt on es van reunir tots els productes recollits // Ajuntament de Molins de Rei

Durant tota la tarda del dissabte 19 de maig, infants, adolescents i monitors de les entitats de lleure molinenques, així com voluntaris de Càritas i Creu Roja van recórrer les cases de la vila per tractar d’aconseguir el màxim d’aliments possibles. Sota el lema “Ni un plat buit!”, la campanya solidària buscava aliments que poguessin ser entregats a les famílies més necessitades de Molins de Rei.

En total, es van recollir 1.582 quilos de productes, el que s’ha traduït en paquets alimentaris de primera necessitat per a 63 famílies de la Vila. Es tracta d’una xifra pràcticament idèntica a la recollida l’any passat, quan es van aconseguir 1.579 quilos.

L’Agrupament Escolta Jaume Vicenç Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Spai, Creu Roja Baix Llobregat Centre, Càritas i la regidoria d’Infància valoren positivament el resultat de la campanya i consideren que la ciutadania ha tingut “una excel·lent resposta solidària”. Creu Roja i Càritas han estat les entitats encarregades de gestionar el lliurament dels aliments a les famílies escollides per la seva situació socioeconòmica actual.

Recomanacions personalitzades