El cadet-juvenil femení de futbol sala puja a la màxima categoria catalana

El CFS Molins 99 aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor, màxima categoria catalana, en una mostra més del potencial de l’esport femení a Molins de Rei. 

Imatge d'equip del cadet-juvenil femení del CFS Molins 99 // CFS Molins 99

Pel cadet-juvenil del Club Futbol Sala Molins 99 l’inici de temporada no va ser gens fàcil. De mica en mica i no sense dificultats van aconseguir formalitzar l’equip per poder competir. L’objectiu no era cap altre que divertir-se, aprendre i veure què es podia fer cada setmana.

Però l’inici de la temporada va ser impecable i imparable, amb 7 victòries consecutives, tot i que després les coses es van complicar. L’equip confiava en poder lluitar pel campionat i, si no era possible guanyar-lo, tenir l’opció de disputar un play-off d’ascens a Divisió d’Honor, màxima categoria catalana existent en cadet-juvenil femení.

I així va ser. Aquesta oportunitat arribava després d’aconseguir la segona posició a la taula. “El somni dels play-off es va fer realitat en l’últim partit de lliga, ens valia un empat però vam aconseguir guanyar”, afirmava emocionat l’entrenador de l’equip, Borja Carasusán, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Amb lluita i seguretat en elles mateixes van arribar als play-off contra el Palau-Solità i Plegamans. L’anada va ser decisiva: una victòria (2-4) que els podia donar l’oportunitat de fer historia en el seu primer any de competició. El partit de tornada va ser màgic a un Poliesportiu de la Sínia ple de gom a gom. Van aconseguir guanyar per 6 gols a 1 fent d’aquesta manera història de l’esport de Molins de Rei.

Casasusán ho recorda amb nostàlgia: “L’últim partit va ser d’aquells que poques vegades es viuen, amb la Sínia plena fins a la bandera. La sensació d’orgull al finalitzar la trobada era increïble, era la recompensa d’un treball diari”. Algunes de les jugadores recorden per Viu Molins de Rei com “molt emocionant” el moment en que l’àrbitre va fer sonar el xiulet confirmant l’ascens.

Contentes d’haver arribat on han arribat, diuen estar preparades per la propera temporada. Això si, amb “esportivitat, il·lusió i lluita”, armes que les han fet campiones aquest any.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “El cadet-juvenil femení de futbol sala puja a la màxima categoria catalana

  1. Inés S.
    04/06/2012 at 15:33

    FELICITATS CAMPIONES.!
    ESPECIALMENT L'ENHORABONA PER SARA I ANDREA.!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *