Un cotxe s’estavella contra un mur del carrer Joan Maragall

Un cotxe ha perdut el control baixant pel carrer Carme Galceran i s’ha estampat contra un mur del carrer Joan Maragall, tot just al costat de l’Església Evangèlica i una parada del bus urbà. No hi ha hagut ferits però el vehicle ha quedat inutilitzat i el mur ha resultat malmès.

El vehicle s'ha encastat contra el mur del terreny proper a l'Església Evangèlica // Pedro Moreno

Passaven uns minuts de les dues del migdia del divendres quan el conductor d’un cotxe que baixava pel carrer Carme Galceran ha perdut el control i s’ha estavellat contra un mur del carrer Joan Maragall. El conductor era un home d’edat avançada que ha trepitjat l’accelerador quan volia frenar i no ha pogut evitar l’accident, segons fonts properes a la investigació de l’accident.

El conductor del cotxe ha resultat il·lès i ha estat ell mateix el que ha avisat a la Guàrdia Urbana. Tot i invadir la vorera en un punt molt proper a una parada del Molins Bus no s’ha vist afectat cap vianant i, per tant, simplement ha quedat en un ensurt pel conductor. Cap persona passava per aquella vorera en el moment de l’accident però si que s’han apropat ràpidament molts veïns i curiosos que passaven per allà davant l’impacte visual de l’accident.

El cotxe ha quedat inutilitzat, amb la part davantera feta malbé, i ha estat retirat posteriorment per una grua. El mur en el que s’ha estampat el vehicle també ha quedat malmès i, a hores d’ara, hi ha un forat que deixa evidència de l’accident en un solar que no està urbanitzat, tot just al costat de l’Església Evangèlica.

El cotxe ha estat retirat per la grua mentre el mur foradat dóna compte de l'accident // Àlex Maymó

Recomanacions personalitzades