Un cotxe s’estavella contra un mur del carrer Joan Maragall

Un cotxe ha perdut el control baixant pel carrer Carme Galceran i s’ha estampat contra un mur del carrer Joan Maragall, tot just al costat de l’Església Evangèlica i una parada del bus urbà. No hi ha hagut ferits però el vehicle ha quedat inutilitzat i el mur ha resultat malmès.

El vehicle s'ha encastat contra el mur del terreny proper a l'Església Evangèlica // Pedro Moreno

Passaven uns minuts de les dues del migdia del divendres quan el conductor d’un cotxe que baixava pel carrer Carme Galceran ha perdut el control i s’ha estavellat contra un mur del carrer Joan Maragall. El conductor era un home d’edat avançada que ha trepitjat l’accelerador quan volia frenar i no ha pogut evitar l’accident, segons fonts properes a la investigació de l’accident.

El conductor del cotxe ha resultat il·lès i ha estat ell mateix el que ha avisat a la Guàrdia Urbana. Tot i invadir la vorera en un punt molt proper a una parada del Molins Bus no s’ha vist afectat cap vianant i, per tant, simplement ha quedat en un ensurt pel conductor. Cap persona passava per aquella vorera en el moment de l’accident però si que s’han apropat ràpidament molts veïns i curiosos que passaven per allà davant l’impacte visual de l’accident.

El cotxe ha quedat inutilitzat, amb la part davantera feta malbé, i ha estat retirat posteriorment per una grua. El mur en el que s’ha estampat el vehicle també ha quedat malmès i, a hores d’ara, hi ha un forat que deixa evidència de l’accident en un solar que no està urbanitzat, tot just al costat de l’Església Evangèlica.

El cotxe ha estat retirat per la grua mentre el mur foradat dóna compte de l'accident // Àlex Maymó

 • maria angels

  David, antes de escribir un articulo quizás te tendrías que informar mejor y ponerte tambien en contacto con el conductor. Yo también estaba en el coche y no fue un fallo humano sino que fallaron los frenos. La guardia urbana la llamo un chico que estaba por allí, no nosotros. El conductor no es un hombre de edad avanzada sino un hombre de 53 años. Y no pasaban unos minutos de las 14h sino unos minutos de las 13.
  Y ya puestos a seguir con tu articulo, te diré que no salto ningún airbag, el coche solo tenia un año y medio y paso la ultima revisión en febrero.
  Si quieres saber algo mas ponte en contacto con nosotros.Te lo agradeceríamos, que menuda sorpresa hemos tenido cunado hemos leído tu noticia.

  • Gemma

   Per flipar! no n'ha encertat ni una!!! ara ja no sé fins a quin punt em puc creure les notícies……..

  • viumolinsderei

   Ja ens hem posat en contacte amb tu per validar aquestes informacions que aportes. Gràcies per comentar.