Josep Ponsa guanya el vuitè concurs de fotografia dels Tres Tombs

El jurat de la vuitena edició del concurs de fotografia dels Tres Tombs 2012 atorga el primer premi a Josep Ponsa per una instantània titulada “Tres quarts de 12”. En total s’han entregat cinc premis i un accèsit del concurs, puntuable per la Federació Catalana de Fotografia.

Els guanyadors del concurs de fotografia van rebre el premi al local del Centre Excursionista de Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Les millors imatges dels Tres Tombs d’enguany han estat premiades i recollides en una exposició, que es va poder visitar entre el 10 i el 18 de maig al local del Centre Excursionista de Molins de Rei. La vuitena edició del concurs fotogràfic de la tradicional festa va rebre imatges captades per fotògrafs professionals i aficionats que mostraven la seva visió personal dels Tres Tombs.

El primer premi va recaure en Josep Ponsa, amb una fotografia titulada “Tres quarts de 12”. El segon premi va correspondre a la fotografia titulada “Carreter”, de Josep Maria Terol. El tercer premi el va aconseguir Antoni Mañosas amb “Retrat”, el quart va correspondre a “Pujada”, de Miquel Viñas, i el cinquè premi va ser per Pere Soler amb la fotografia “Encabritar-se”. L’accèsit se’l va endur l’0bra “Descans i xerrada” de Maria Jesús Martínez.

El jurat que va seleccionar els guanyadors el van formar tres persones reconegudes de la Federació Catalana de Fotografia. Els guanyadors van assistir a l’acte d’entrega dels premis, en el que hi havia tant participants de Molins de Rei com d’altres municipis. El concurs, puntuable de la Federació Catalana de Fotografia, consta d’un accèsit i cinc premis d’entre 20 i 100 euros, que van ser entregats per l’alcalde, Xavi Paz, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Casals.

Recomanacions personalitzades