12 gimnastes de Molins de Rei participaran a la final del Campionat de Catalunya i 4 al d’Espanya

El Club Gimnàs Molins de Rei estarà present als campionats d’Espanya i Catalunya. Diverses gimnastes tenen possibilitats d’aconseguir medalles. 

La jove Sílvia Chacón es una gimnasta amb molt de futur // Club Gimnàs Molins de Rei

Júlia Ballester (nivell N 2-G), Ingrid Caballero (N 3-P), Marta Gil (N 4-P) i Carla Hernández (Via Olímpica N-8) s’han classificat per competir a la final del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, que se celebrarà del 13 al 15 de juliol a la ciutat de Valladolid.

Les quatre gimnastes han aconseguit els nivells de dificultat que demana la Federació Espanyola de Gimnàstica per poder participar a la final i s’estan preparant físicament per poder arribar a Valladolid en les millors condicions. Abans, però, participaran a la final de Catalunya, que es durà a terme a Vic els dies 16 i 17 de juny.

A la final de Catalunya també participaran Mar Castroviejo i Ona Massana, en el nivell Base 3-G. Aquestes dues gimnastes no s’han pogut classificar per a la final estatal per molt poc, però tenen possibilitats d’aconseguir una bona posició a la final catalana.

A Vic opta a medalla la Sílvia Chacón, que participarà en la categoria Inigym. Aquesta gimnasta ja ha pujat al podi durant les competicions organitzades per la Federació Catalana durant aquesta temporada. A la mateixa categoria, en l’aparell de “salt” hi participarà la gimnasta Xènia Coronas.

A la categoria Promogym A, Sara Chacón podrà competir a la final catalana en els aparells de “salt” i “terra”. A Promogym 2B, les germanes Anna i Laura Espejo participaran en tots els aparells i Núria Planas a les finals de “barra d’equilibri” i “terra”. Aquestes tres darreres gimnastes formen equip i tenen moltes possibilitats de fer podi.

Recomanacions personalitzades