CDC Molins de Rei renova l’executiva amb l’objectiu de “governar en solitari”

Àlex Francès assumeix la presidència de l’executiva local de CDC i es marca com objectiu “governar en solitari” la propera legislatura. Vuit persones es repartiran diferents càrrecs en una executiva renovada que tractarà d'”explicar el projecte més i millor”.

Francès era l'únic candidat i va ser escollit per unanimitat // CDC Molins de Rei

Com és tradicional a Convergència Democràtica de Catalunya un cop es realitza el congrés nacional del partit les diferents executives locals es renoven. L’agrupació local de Molins de Rei ha realitzat la seva assemblea el passat dia 17 i Àlex Francès, de 35 anys d’edat, ha assumit la presidència de la formació catalanista.

Francès, persona de confiança del primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, i del seu entorn, arriba a aquest càrrec en un moment dolç per un partit que fa tot just ara un any va ser el més votat a les passades eleccions municipals. Casals es convertirà en alcalde durant els dos darrers anys de la present legislatura tal i com van pactar amb el PSC i precisament un dels grans objectius de Francès és “seguir treballant amb aquest equip” per aconseguir “la majoria suficient per governar en solitari la propera legislatura” segons ha dit el flamant president tot just després de l’assemblea. D’aquesta manera, sembla ser que el pacte que va ser titllat en el seu moment pel propi Casals com un “matrimoni de conveniència” té data de caducitat.

El nou president de CDC Molins de Rei és fundador d’una empresa de màrqueting digital i també té com un dels seus objectius “reforçar l’àrea de comunicació interna i externa del partit per explicar el projecte més i millor”.

CDC Molins de Rei ha renovat la seva executiva // CDC Molins de Rei

A més del president, la nova executiva de CDC a la vila estarà formada per David Sanmiguel com a secretari d’organització, Anton Pedrola com a responsable de règim interior, Georgina Pou com a responsable de comunicació, Miguel Díaz com a tresorer, Rafa Soto com a responsable de militància, Ramon Sànchez com a responsable d’àmbit municipal, Josep Cuscó com a vocal de territori i Joaquim Pallares com a vocal de gent gran. Segons el comunicat de la formació, es conforma d’aquesta manera un equip amb “persones representatives no només a la vila sinó també en àmbits de responsabilitat a nivell nacional” que seguirà sota el lideratge de Joan Ramon Casals.

Recomanacions personalitzades