Gran victòria de l’Atlètic Incresa i adéu a la promoció de descens

L’Atlètic Incresa aconsegueix la victòria en el moment que més ho necessita. El 2 a 1 contra el Sant Esteve Sesrovires deixa als del barri del Canal tres punts per sobre de la promoció de descens. 

L'Atlètic Incresa surt de la promoció de descens // Arxiu ( Laura Fernández)

Després de la derrota de la setmana passada, l’Atlètic Incresa passava per una situació complicada i ha reaccionat just a temps amb una victòria vital contra el Sant Esteve Sesrovires per 2 gols a 1. Els entrenats per Carlos Fuentes surten d’aquesta manera de la zona de promoció de descens i ara ocupen la posició número 13 amb 32 punts, tres més que La Pobla de Claramunt que marca la zona de promoció de descens en quinzena posició.

Reacció just a temps contra un equip de mitja taula

El partit d’aquest cap de setmana pot marcar un abans i un després en la temporada de l’Atlètic Incresa. L’equip rebia a la Pobla de Claramunt, sisens, i els entrenats per Carlos Fuentes van demostrar que tenen qualitat suficient per guanyar a qualsevol equip de la categoria tot i estar en les zones més complicades de la classificació.

Durant els primers minuts de joc el partit va ser ensopit, sense jugades de perill per part de cap dels dos equips. La situació va canviar quan Eric va fer el 1 a 0 que donava la tranquil·litat suficient als seus companys per encarar el partit amb més calma.

A la segona, es va veure un partit més espectacular i força igualat. Jordi Pons feia el 2 a 0 i tothom al Ricard Ginebreda ja estava convençut que l’esperada victòria aquesta vegada era possible. Durant els minuts finals el Sant Esteve Sesrovires va fer el 2 a 1 de penal però els del barri del Canal van tenir la maduresa necessària al final del partit per aguantar el marcador i no deixar escapar els tres punts.

Carlos Fuentes: “El resultat ens dona aire”

La victòria d’aquest cap de setmana era fonamental, ja que com ha dit l’entrenador, Carlos Fuentes, en declaracions a Viu Molins de Rei “ens havíem ficat en un embolic molt gran”. Segons l’entrenador, els tres punts “donen aire” a un equip que la setmana vinent rep a un rival directe, el Santa Coloma de Cervelló, que només està a dos punts dels del barri del Canal. El partit serà dissabte a les set de la tarda i comptarà amb la transmissió en directe via Twitter de Viu Molins de Rei.

Actualització: L’Alètic Incresa aconsegueix un punt en el partit ajornat contra el Vallirana i té marge d’error per aconseguir la permanència. 

El dimecres 23 de maig es van disputar els 10 minuts restants del partit suspès contra el Vallirana “B”. Tot i que l’Atlètic Incresa tenia dos jugadors més sobre el camp no va haver-hi temps per aconseguir un gol i els del barri del Canal van acabar aquest matx amb empat a 0.

Aquest punt situa als entrenats per Carlos Fuentes quatre punts per sobre de la zona de promoció de descens a manca de només dos partits per acabar la temporada. És un punt vital per l’Atlètic Incresa ja que d’aquesta manera tenen marge d’error i, tot i que perdin en un dels dos partits que queden, encara estarien per sobre de la zona de promoció de descens aconseguint d’aquesta manera la permanència.

Recomanacions personalitzades