El Molins de Rei CF torna a ensopegar i s’acomiada de la promoció

Un empat al camp del Castellbisbal i la nova victòria del seu rival directe, la Cooperativa, obliga al Molins a  guanyar-ho tot i esperar que “la Cope” ho perdi tot per tenir opcions d’entrar en posicions de promoció.

La banqueta molinenca observa com l'ascens s'escapa // Adrià Casaín

Poques explicacions es poden trobar als últims resultats del Molins de Rei Club de Futbol. L’equip acumulava una gran ratxa de victòries consecutives i la setmana passada va perdre 0-4 a casa contra un rival que no es jugava res. Aquesta jornada el Molins ha tornat a punxar, aquest cop ha estat un empat a 1 al camp del cuer, el Castellbisbal.

Als pocs minuts de començar el partit va quedar clar que el Molins seria qui portaria la iniciativa del matx. Un Castellbisbal ben col·locat en defensa va poder aguantar bé la primera mitja hora. Però va ser llavors quan una errada del col·legiat del partit va condicionar aquest de forma clara. El davanter del Molins de Rei CF Alex Agudo va veure la vermella directe de forma injusta en una jugada polèmica. Just després de la polèmica expulsió va arribar el gol local i pocs minuts més tard el xiulet de la mitja part.

Joan Garcia tenia una gran responsabilitat amb el seu discurs del descans, si el Molins perdia es s’acomiadava gairebé matemàticament de qualsevol opció d’ascens. A la segona, com era obvi, el Molins ja va sortir amb defensa de tres, però la pilota no va voler entrar fins ja a l’últim minut de partit, quan Capella va fer el 1-1.

L’empat fa que el Molins encara conservi opcions de promocionar. Tot i que sembla que els nois de Joan Garcia no podran aconseguir la segona plaça que dóna dret a la promoció, ja que han de guanyar tot el que queda i que el Ciutat Cooperativa ho perdi, la temporada del Molins ha estat notable. L’objectiu era la salvació i ja fa mesos que la tenen assegurada. Després es va intentar promocionar però, curiosament, contra els rivals més petits, l’equip ha caigut.

La setmana vinent el Molins juga el seu últim partit a casa. Com és habitual serà el dissabte a les 18:15 hores. Davant seu estarà un Vinyets que ja no es juga res.

Recomanacions personalitzades