Les VIDES de Filagarsa tornen a passar pel Foment

El darrer musical de Filagarsa, VIDES, està arribant al final de la gira per Catalunya. Abans d’acabar, retorna a Molins de Rei el diumenge 20 de maig. Mentrestant, el grup de teatre es troba en plena fase de preparació del seu proper musical, “Nadal a Halloween”.

VIDES de Filagarsa ja s'ha passejat per diversos escenaris // Filagarsa

Mentre el grup molinenc de teatre musical Filagarsa va preparant el seu proper muntatge, que serà estrenat els dies 22 i 23 de setembre d’enguany, segueix acostant a diferents pobles de Catalunya el seu espectacle VIDES. Un musical amb una història de creació pròpia que reuneix cançons de diversos musicals explicant les vides dels seus quatre protagonistes, en Vicenç, l’Ignasi, en David i la Sílvia, interpretats per Enric Boloix, Marc Gómez, Romà Ferruz i Montse López, respectivament.

El musical aterrarà de nou a Molins de Rei després d’una magnífica actuació a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya, cel·lebrada a Pineda de Mar, on, per primer cop, varen coincidir-hi dos muntatges molinencs: el de Filagarsa i un altre d’Impuls Associació Cultural.

VIDES ha seguit una gira més discreta que el seu darrer muntatge, Besa’m, Kate, que va batre el rècord de premis de la companyia superant els 60 guardons. Tot i això, han seguit rebent estatuetes en els concursos on s’han presentat.

Mentrestant, però, el grup Filagarsa està en plena fase de preparació del seu proper musical, “Nadal a Halloween”, del qual se’n reserven molts secrets i que és plantejat de manera molt misteriosa. Caldrà esperar la nova estrena fent boca amb una de les darreres oportunitats de veure VIDES, el dia 20 de maig a les 18h al Foment CiA.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *