El femení d’handbol és a un partit de la Divisió de Plata

El CE Molins de Rei es juga l’ascens a Divisó de Plata al Poliesportiu Municipal. Les molinenques tenen tres gols d’avantatge contra el Seis do Nadal.

Dissabte a les 18:15h pot ser un dia històric per l’esport molinenc. El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei pot aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Plata, segona màxima categoria a nivell estatal.

Les entrenades per Isa Rabassa tenen tres gols d’avantatge després d’aconseguir la victòria a Vigo per 13 a 16 en el partit d’anada. No és una diferència molt gran però si suficient per encarar el matx amb les màximes garanties, i més, comptant amb el suport de l’afició.

Si el Molins guanya, empata, o perd de menys de tres gols serà equip de la segona màxima categoria a nivell estatal a l’espera de poder fer front als problemes econòmics que pateix l’entitat i que ja van privar a l’equip de pujar a la Divisió de Plata la temporada passada.

El partit tindrà un seguiment en directe en audio i vídeo a Viu Molins de Rei en una tarda d’esport molinenc on l’Atlètic Incresa té un partit clau per aconseguir la permanència i on també es faran connexions en directe amb el Municipal Ricard Ginebreda.

Recomanacions personalitzades