El Molins de Rei CF perd el penúltim tren de la promoció

Derrota 0 a 4 contra el Corbera, que no es jugava res. Els homes de Joan Garcia es troben a 4 punts de la promoció d’ascens a manca de només tres partits. 

El Molins té molt complicada la promoció // Adrià Casaín

La primera final per aconseguir la promoció d’ascens va ser la del passat dissabte contra el Corbera i l’equip no va respondre a l’exigència del matx. La gran organització, sobretot defensiva, del conjunt visitant va ser suficient per frustrar l’atac molinenc durant tot el partit.

Prop del minut 23 va arribar el primer gol corberenc després d’un mal rebuig del Molins. I deu minuts després  van aconseguir el 0-2 al marcador del Municipal Josep Raich. Amb aquest just però imprevist 0-2 va acabar la primera part.

Joan Garcia i els seus jugadors eren conscients de la importància que tenia perdre aquest partit i a la segona part el Molins va sortir amb defensa de 3 homes, una decisió arriscada però necessària. Aquesta aposta no va sortir com s’esperava i el Corbera va tornar a batre la porteria de Ferran de Palol.

Va ser llavors amb el 0-3 quan el Molins va demostrar una actitud positiva i tot i el marcador advers van seguir buscant la porteria rival, això sí, sense sort. Amb el quart i últim gol dels visitants si que es va veure un caràcter molt deteriorat en el Molins. Els jugadors estaven rendits físicament per l’esforç estèril per batre la porteria rival i desgastats psicològicament per perdre un partit de vital importància per 0-4 davant de la seva afcició.

Al perdre el Molins i guanyar la Cooperativa al camp dels “Pajaritos” en un partit molt dur, els molinencs es troben a 4 punts de la promoció a falta de només tres partits. La situació està complicada però si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest equip és per saber aixecar-se en els moments més durs per tal de no despertar d’aquest somni anomenat ascens amb final incert però emocionant.

El pròxim partit del Molins de Rei CF serà a Castellbisbal el diumenge a les 12:15h, com cada setmana podreu seguir el partit en directe via Twitter a través del compte de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades