L’Atlètic Incresa entra en zona de promoció de descens

Després de l’empat (2-2) al camp del Cervelló, l’equip ha entrat a la zona de promoció de descens. Els del barri del Canal tenen una situació complicada i tres partit complets per solucionar-ho. 

L'Atlètic Incresa depèn d'ell mateix per salvar-se// Jose Polo

L’Atlètic Incresa s’ha complicat la vida durant els últims mesos. Després d’una gran primera volta, l’equip entrenat per Carlos Fuentes acabarà patint per continuar a Tercera Catalana, cosa que no ha de ser cap drama per un conjunt nouvingut a la categoria. Dels últims 36 punts en joc només han sumat 4 i no guanyen des del passat 28 de gener. Alguna cosa més que una mala ratxa.

Aquest cap de setmana han visitat el camp del Cervelló i han aconseguit un empat a 2, resultat que a priori es podia donar per bo fora de casa. Els molinencs han vist com l’equip local es col·locava amb un 2 a 0 després de dues accions desafortunades de la defensa però, després, el Cervelló s’ha quedat amb un home menys i l’Atlètic Incresa ha empatat el marcador. Amb temps per davant, els blanc-i-blaus s’han vist amb una oportunitat d’or per aconseguir els tres punts i, de fet, han generat ocasions per emportar-se la victòria però, una vegada més, s’han trobat amb una d’aquelles tardes en que la pilota no vol entrar.

“Estem molt desmotivats”, reconeix el defensa José Manuel Rubio en declaracions a Viu Molins de Rei. La bona notícia és que l’equip depèn d’ell mateix. Ocupen la quinzena posició marcant la zona de promoció de descens. A més d‘acabar el partit aplaçat contra el Vallirana on tindran deu minuts per aconseguir un gol, l’equip ha de rebre al Sant Esteve Sesrovires, sisè i que no es juga res; rebre al Santa Coloma de Cervelló, tretzè amb només un punt més que els del barri del Canal; i visitar el camp del Corbera, novè i que tampoc  es juga res. Rubio no s’amaga: “Hem de guanyar-ho tot ja que sabem que en aquest grup tothom pot guanyar-li a tothom”. L’actitud de la confiança en un mateix i l’esforç són el camí de la salvació per l’Atlètic Incresa.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “L’Atlètic Incresa entra en zona de promoció de descens

  1. titov
    16/05/2012 at 15:22

    VAMOS INCRESA!!!! No olvideis el sacrificio que hicísteis el año pasado para subir de categoría.

    PD: No se dice nada de la paliza que le han metido al molins esta semana? Sólo sale cuando gana? Eso es seriedad, si señor!

    ARRIBA INCRESA!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *