L’Atlètic Incresa entra en zona de promoció de descens

Després de l’empat (2-2) al camp del Cervelló, l’equip ha entrat a la zona de promoció de descens. Els del barri del Canal tenen una situació complicada i tres partit complets per solucionar-ho. 

L'Atlètic Incresa depèn d'ell mateix per salvar-se// Jose Polo

L’Atlètic Incresa s’ha complicat la vida durant els últims mesos. Després d’una gran primera volta, l’equip entrenat per Carlos Fuentes acabarà patint per continuar a Tercera Catalana, cosa que no ha de ser cap drama per un conjunt nouvingut a la categoria. Dels últims 36 punts en joc només han sumat 4 i no guanyen des del passat 28 de gener. Alguna cosa més que una mala ratxa.

Aquest cap de setmana han visitat el camp del Cervelló i han aconseguit un empat a 2, resultat que a priori es podia donar per bo fora de casa. Els molinencs han vist com l’equip local es col·locava amb un 2 a 0 després de dues accions desafortunades de la defensa però, després, el Cervelló s’ha quedat amb un home menys i l’Atlètic Incresa ha empatat el marcador. Amb temps per davant, els blanc-i-blaus s’han vist amb una oportunitat d’or per aconseguir els tres punts i, de fet, han generat ocasions per emportar-se la victòria però, una vegada més, s’han trobat amb una d’aquelles tardes en que la pilota no vol entrar.

“Estem molt desmotivats”, reconeix el defensa José Manuel Rubio en declaracions a Viu Molins de Rei. La bona notícia és que l’equip depèn d’ell mateix. Ocupen la quinzena posició marcant la zona de promoció de descens. A més d‘acabar el partit aplaçat contra el Vallirana on tindran deu minuts per aconseguir un gol, l’equip ha de rebre al Sant Esteve Sesrovires, sisè i que no es juga res; rebre al Santa Coloma de Cervelló, tretzè amb només un punt més que els del barri del Canal; i visitar el camp del Corbera, novè i que tampoc  es juga res. Rubio no s’amaga: “Hem de guanyar-ho tot ja que sabem que en aquest grup tothom pot guanyar-li a tothom”. L’actitud de la confiança en un mateix i l’esforç són el camí de la salvació per l’Atlètic Incresa.

Recomanacions personalitzades