Un incendi obliga a evacuar l’IES Bernat el Ferrer

Un incendi en la zona forestal al costat de l’institut Bernat el Ferrer crema una superfície de 100 x 20 metres. No hi ha hagut cap ferit i el foc s’ha controlat ràpidament amb diverses dotacions dels Bombers. Les classes s’han suspès durant més de dues hores.

El fum era intens però tot ha quedat en un ensurt // Sergi Muñoz

Sobre les tres de la tarda de dilluns s’ha produït un incendi en el bosc situat a les proximitats de l’institut Bernat el Ferrer, al barri de l’Àngel. El foc ha obligat a seguir el protocol en cas d’incendi i els alumnes i professors han estat evacuats de l’edifici. El bombers han treballat durant més de dues hores per extingir l’incendi. La situació s’ha controlat minuts després de l’inici de les flames segons han indicat els propis bombers a Viu Molins de Rei.

No hi ha hagut cap ferit  i passades les cinc de la tarda l’activitat ha tornat al Bernat el Ferrer. “Ens hem espantat per la gran quantitat de fum que s’ha generat” ha reconegut el director de l’institut, Ramon Graells, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Hem decidit evacuar l’edifici i els bombers han arribat ràpidament”. “Alguns alumnes s’han espantat” explica el cap d’estudis Jordi Vidal i es que, en alguns moments, s’ha patit per la possibilitat que el foc arribés a la zona del gimnàs de l’institut, l’edifici més proper a les flames.

Els bombers han controlat l’incendi ràpidament lluitant contra el vent

La direcció de l’institut ha enviat un correu als pares informant de l’incidència i explicant que dimarts és farà classe amb total normalitat. La zona cremada estava plena de matolls i aquest fet, unit al vent, ha provocat que el foc s’estengués ràpidament.

Els bombers han actuat ràpidament // Jose Polo

Segons Ràdio Molins de Rei 10 dotacions dels bombers, Guàrdia Urbana, ADF, Forestals i Mossos d’Esquadra han treballat en l’extinció de l’incendi. És desconeixen les causes tot i que algunes informacions apunten a un curtcircuit en el sistema elèctric que passa per sobre de la zona cremada.

Imatges captades per estudiants del Bernat el Ferrer

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Un incendi obliga a evacuar l’IES Bernat el Ferrer

  1. caballer
    14/05/2012 at 22:27

    El meu somni de petit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *