El femení d’handbol fa un pas de gegant per pujar a Divisió de Plata

Victòria del CE Molins de Rei (13-16) contra el Seis do Nadal en el partit d’anada de l’eliminatòria final d’ascens a Divisió d’Honor Plata. 

El CE Molins de Rei ha guanyat a partir d'una bona defensa // Atlantico.net

El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei té un peu i mig a la Divisió d’Honor Plata, segona màxima categoria a nivell estatal. Les entrenades per Isa Rabassa han aconseguit una victòria per tres gols de diferència (13-16) contra el Seis do Nadal al barri de Coia de la ciutat gallega de Vigo. D’aquesta manera, les molinenques afrontaran amb garanties el partit de tornada el cap de setmana vinent al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei.

Segons informa el diari local Atlántico, el CE Molins de Rei s’ha fet amb el partit a partir d’una bona defensa, com és habitual en les molinenques, que ha deixat estèril l’atac gallec sobretot a la primera part d’un matx d’anotació baixa i on les visitants han marxat amb cinc gols d’avantatge a la mitja part (5-10). Per la capitana del CE Molins de Rei, Inés Solana, la defensa ha estat clau: “crec que hem fet un bon treball defensiu per aturar les seves penetracions i marcant molt bé a la seva pivot que tenia un gran potencial físic” ha dit Solana en declaracions a Viu Molins de Rei.

A la represa, les gallegues han fet un esforç extra fins aconseguir empatar el marcador a 12, però un equip tant experimentat en partits d’alta tensió com aquest ha pogut fer-se novament amb un petit avantatge que finalment ha crescut fins el tres gols, diferència molt bona de cara al partit de tornada. Laia Bermúdez ha destacat per les de Molins de Rei amb 8 gols fent una bona actuació ofensiva.

Segons Solana “seria un error pensar que l’eliminatòria està sentenciada” tot i que reconeix que la victòria de tres “és un gran pas endavant”. L’últim pas del CE Molins de Rei abans d’aconseguir l’ascens definitiu serà el cap de setmana vinent al Poliesportiu Municipal en un partit que tindrà un seguiment especial de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades