L’ascens de l’handbol femení passa per Vigo

El femení d’handbol juga aquest dissabte el partit d’anada de la fase final d’ascens a la Divisió d’Honor Plata. El rival és el Seis do Nadal, un equip gallec al qual ja van derrotar l’any passat.

Les jugadores han demostrat ser un equip cohesionat que aspira a pujar de categoria // Lucas Amillano

Les jugadores del CE Molins de Rei cada cop estan més a prop de la Divisió d’Honor Plata, la segona màxima categoria estatal de l’handbol femení. Només falta superar la fase final, que es juga a doble partit. El primer enfrontament és aquest dissabte 12 de maig, a les 20.30h, i la tornada es jugarà a Molins de Rei dissabte vinent.

El rival és el Seis do Nadal, un equip de Vigo que ha estat subcampió a la competició gallega i ha quedat segon al seu grup de les fases d’ascens. L’any passat, el Molins de Rei es va imposar davant aquest mateix equip a la fase final d’ascens però després es va veure obligat a renunciar a pujar de categoria per motius econòmics. En aquell cas, el Molins de Rei va jugar el partit d’anada a casa (28-21) i la tornada a Vigo; aquest cop serà al revés ja que les molinenques van quedar primeres del seu sector de les fases d’ascens i això dóna dret a jugar la tornada a casa.

L’equip femení d’handbol ja va demostrar fa dues setmanes que és un dels més forts de la categoria i que té equip per pujar a Divisió d’Honor Plata. Va quedar palès amb les còmodes victòries davant el Puig d’en Valls, La Jota i el Mislata a les fases d’ascens disputades al poliesportiu municipal. Va ser una exhibició davant l’afició que va retransmetre en directe Viu Molins de Rei, com ho va ser l’espectacle que van oferir guanyant el Top4 català, també a casa i del qual també es pot veure la narració del partit a Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades