El PSC fa un balanç positiu del primer any de govern

El PSC Molins de Rei ha fet el  primer acte de balanç del nou govern al barri del Canal. Les conclusions de l’alcalde, Xavi Paz, són positives tot i que “queden coses per millorar”. Durant l’acte es va anunciar un augment dels efectius de la Guàrdia Urbana.

La mitjana d'edat era força elevada // PSC Molins de Rei

L’alcalde de la vila, Xavi Paz, es va mostrar totalment satisfet de la feina feta durant el seu primer any de mandat tot i que “encara queden coses per millorar” segons va exposar durant un discurs en el que va fer un repàs de les principals accions del govern que encapçala.  La crisi econòmica va ser el fil conductor de l’exposició i Paz va fer especial menció a  “les dificultats en les que ens vam trobar el consistori el juny de 2011”, quan va agafar l’alcaldia.

La millora de la mobilitat i la creació d’aparcament, considerades per l’alcalde com a “problemàtiques antigues”, van ser un dels punts més valorats per part dels assistents amb els exemples del carrer Mariona i l’abolició de la zona blava a una part del Barri de la Granja com a bandera del seu mandat. També es va remarcar la finalització de les instal·lacions de la zona esportiva del barri del Canal tot i que encara no s’ha produït ni les obres tenen data d’inici.

Paz va estar acompanyat per la regidora Jessica Revestido // PSC Molins de Rei

S’augmentaran els efectius de la Guàrdia Urbana

En el torn de preguntes, Xavi Paz va respondre davant de les queixes sobre la seguretat i la neteja de la vila anunciant un nou model de la Guàrdia Urbana que serà presentat el proper mes de juny. Segons Paz, amb aquesta reorganització s’augmentaran els efectius i es repartiran agents de policia per cada barri de la vila. “Que vagin caminant i no tant amb cotxe”, reclamava una senyora.

Més d’un acte de balanç

El barri escollit pel PSC per fer la primera xerrada balanç del seu primer any de govern va ser el Canal, un dels històrics bastions electorals socialistes a Molins de Rei. El lloc va ser el Casal d’Avis Primer de Maig i la regidora de Gent Gran, Jessica Revestido, va ser l’encarregada de fer les presentacions el passat 8 de maig. Un dia després es va celebrar un acte similar a un altre dels espais històrics del PSC: la Riera Bonet. Al local de l’associació de veïns de la Riera Bonet, l’alcalde va tornar a fer balanç de la feina feta durant el primer any de mandat, aquest cop acompanyat de la regidora Anna Cantudo.

 • Teresa

  En un año , muy poca cosa se ha hecho, y demuestra la “inacció” o “ineptitud” que indicaba el Sr. Arcas (10-5, en la radio RMdR) y que se ha perdido 1 año. No se ha cumplido nada de lo indicado en el programa electoral del PSC , En las elecciones municipales del 2011 ya estabamos inmersos en la crísis, por lo que la “crisis” no sirve ahora de excusa para no cumplir. Echar un poco de grava en algunos solares y pintar una calle cerrada por casualidad y destinarlo a parkings es muy poca cosa.
  Ciertamente, a la Guardia Urbana ni se le vé , ni se la espera, sería bueno que patrullasen a pié o que le den uso a las bicicletas en recepción de Sostenibilidad i Territori, que se mueren de risa. ¿ Hay algún protocolo de imagen en colocación de las gorras de los urbanos o en afeitarse ? , ¿Alguien lo tiene en cuenta?

  • carles

   aviam, d'extrem a extrem. Pot ser cert que no han fet res de bo, no perquè hagin fet les coses malament, sinó perquè no han fet, però si les teves propostes són afeitar els urbanos i fer servir 3 bicicletes………………………………..

 • Carlos

  Només volia reflectir un petit detall de la notícia i de la seva forma de presentar-la. Parla del primer acte del PSC al Canal, que a estat al Casal d'Avis, que ho a presentat la sra. Jersica Revestido i el peu de foto que la mitjana de edadt era alta. El que deia només un detall, la foto és del segon acte d'aquesta campanya, és al local de l'associació de veïns de la Riera Bonet i qui acompanya el sr. Xavi Paz és la Sra, Anna Cantudo i com les fotos d'una notícia sempre fan referència a la pròpia notícia dire que en aquest acte també es van parlar de més coses, com de serveis, educació i habitatge entre d'altres.

  • viumolinsderei

   Hola Carlos, ens vam equivocar al escollir la foto. Gràcies per avisar-nos, ja ho hem corregit.

 • Josefa

  Discrepo de Terera. Hace unos dias que veo un desplegamiento inusual de agentes de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. Algo està cambiando porque me cruzo constantemente con guardias tanto en el centro de la población como en el extrarradio. Entran y salen de los comercios, hablan con la genta. A pié, en moto, en coche…… Así da gusto. ¡¡¡¡ ME SIENTO SEGURA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  • carles

   i…abans no et senties segura?

 • Pingback: El PSC treu pit del "canvi a millor" durant la celebració del primer any d'alcaldia | Viu Molins de Rei()