El masculí de bàsquet és juga l’ascens diumenge al Poliesportiu Municipal

Després d’una temporada magnífica, el CE Molins de Rei pot aconseguir l’ascens directe de categoria aquest diumenge al Poliesportiu Municipal. El rival serà el Martorell, que ja ha baixat de categoria. 

“Només pot realitzar els seus somnis qui, quan arriba l’hora de la veritat, sap estar despert”. Amb aquesta frase ha resumit la situació l’entrenador del sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei, Juan Couto, en el grup de Facebook de la secció de bàsquet. Paraules emotives del gallec per un moment històric, el possible ascens a Primera Catalana.

El Molins afronta diumenge a les set de la tarda un partit a caixa o faixa. Si guanya, ascens directe; si perd, dependrà dels altres resultats en una última jornada apassionant. El Samà rebrà al Calafell, que tampoc és juga res, però una victòria dels molinencs farà estèril els seus esforços. El capità de l’equip, Miquel Sànchez, ha qualificat el partit de “vital” en declaracions a Viu Molins de Rei. “Necessitem el suport del públic diumenge, per nosaltres són imprescindibles” ha dit Sànchez amb gest il·lusionat, conscient que diumenge poden marcar un abans i un després del bàsquet molinenc.

Passi el que passi finalment, la temporada del CE Molins de Rei serà un èxit. Poca gent pensava a principi de temporada que un equip tant jove con l’entrenat per Couto arribés tant lluny. A més, van aconseguir un 16 victòries consecutives cosa que no passa habitualment en categories sènior. Si finalment no es puja, els aficionats al bàsquet molinenc recordaran aquesta com una gran temporada. Si guanyen diumenge, com una temporada històrica.

Recomanacions personalitzades