El sostre de la Gòtica pateix petits despreniments

Durant els últims dies s’han desprès petits fragments del sostre de la Sala Gòtica degut a un problema provocat per la humitat. L’Ajuntament de Molins de Rei ha instal·lat una xarxa protectora per garantir la seguretat de l’equipament però no té pressupost per arreglar-ho.

Una xarxa cobreix el sostre de la part de l’escenari de la Sala Gòtica després de que l’Ajuntament detectés que s’havien després petits fragments, segons ha avançat Ràdio Molins de Rei. Els despreniments són provocats per unes humitats i filtracions d’aigua que no es van considerar rellevants en el moment de la inauguració, fa poc més d’un any, després de la reforma integral de la Gòtica.Els tècnics municipals han fet una inspecció tècnica de la instal·lació i, segons fonts municipals, no afecta a la seguretat de l’edifici.

Els sostre de la Gòtica pateix problemes tot i ser un equipament gairebé nou // Ràdio Molins de Rei

En declaracions a l’emissora local, el regidor de Cultura, Joan Ramon Casals, ha assegurat que l’equipament es va inaugurar “sense que es resolguessin alguns problemes com aquest”. Segons Casals, els despreniments no es van poder solucionar en el seu moment per falta de finançament. El que era en aquell moment regidor de Cultura, Jordi Romeu, també als micròfons de Ràdio Molins de Rei, ha matisat que “l’arquitecte del projecte no va considerar rellevant aquesta problemàtica”.

La xarxa que garanteix la seguretat de la Gòtica es mantindrà de manera indefinida. Des del consistori asseguren que estan buscant la manera de poder pagar la reforma d’aquesta part del sostre i altres mancances tècniques que s’han detectat a l’equipament.

Recomanacions personalitzades