8 medalles molinenques en el torneig de judo d’Andorra

El CE Molins de Rei va aconseguir tres ors, dues plates i tres bronzes en el Torneig de Judo Ippon Club a Andorra. 

Mural dels diferents participants del CE Molins de Rei // CE Molins de Rei

Diferents clubs de judo d’arreu de Catalunya es van desplaçar el cap de setmana del 5 i 6 de maig fins Andorra per disputar el Torneig Judo Ippon. Durant la jornada de dissabte es va realitzar el torneig i diumenge es va fer una jornada d’entrenament conjunt amb la participació de totes les categories masculines i femenines.

En el terreny competitiu la secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei va tornar a rendir a gran nivell aconseguint tres primeres posicions, dues segones i tres terceres. Concretament, Ruben Amate, Ainhoa Roldan i Xenia Caballero van guanyar. Marc Moral i Pau Pavón van finalitzar segons i Iker Garcia, Ferran Martínez i Àlex Garcia van quedar tercers.

 

Recomanacions personalitzades