Revisions de la vista gratuïtes per prevenir el glaucoma

L’institut oftalmològic Tres Torres està fent una campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat. Fins el divendres 11 de maig es fan revisions de la vista gratuïtes a la plaça de la Llibertat de 10 a 18 hores.

La unitat mòbil per fer les revisions es troba a la plaça de la Llibertat // Ràdio Molins de Rei

El glaucoma és una malaltia de l’ull que es defineix com una neuropatia òptica o una malaltia del nervi òptic. Una pressió intraocular alta és un important factor de risc per a desenvolupar glaucoma, i un glaucoma sense tractar condueix a un dany irreversible del disc òptic de la retina, amb la seva conseqüent pèrdua del camp de visió, el que pot convertir-se en una ceguesa parcial o total.

D’altra banda, la degeneració macular associada a l’edat (DMAE) és una malaltia degenerativa de la zona central de la retina. Està present en un percentatge molt elevat de població major de 70 anys i representa la primera causa de ceguesa legal a partir dels 50 anys.

Per ajudar a prevenir-ho, l’institut oftalmològic Tres Torres està duent a terme una campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat mitjançant una unitat mòbil ubicada a la plaça de la Llibertat. Realitzen revisions gratuïtes entre les 10 del matí i les 6 de la tarda fins el divendres 11 de maig. Les visites van adreçades a la població que té més de 50 anys, tot i que també accepten persones d’edat inferior.

Recomanacions personalitzades