Tres jugadores de l’Atlètic Incresa a la selecció del Baix Llobregat

Gemma Costa, Araceli Almanza i Nadia Parladé, d’entre 11 i 12 anys, han estat seleccionades per formar part de la selecció del Baix Llobregat de futbol femení.

Gemma, Roque, Nadia i Araceli durant un dels entrenaments // Delegació Baix Llobregat

La delegació del Baix Llobregat de les diferents categories han visitat al Ricard Ginebreda per observar als jugadors i jugadores de l’Atlètic Incresa i seleccionar als que des del seu punt de vista complien els requisits per entrar a la selecció. Tres han sigut les jugadores que han captat la atenció dels observadors: Gemma Costa, Araceli Almanza i Nadia Parladé, que tenen entre 11 i 12 anys. Les tres jugadores han rebut la notícia amb alegria, sorpresa i emoció.

El primer en assabentar-se ha estat Roque Bonilla, entrenador de les noies i jugador del primer equip de l’entitat, mitjançant una carta de la delegació.  Aquest procediment consisteix en 3 fases eliminatòries. La finalitat d’aquestes és completar l’equip de 12 jugadores per a la selecció sub12 i 18 jugadores en el cas del equip sub16. Les qualitats que es busquen en aquestes jugadores són l’esportivitat, la tècnica però sobretot el companyerisme.

Un cop completades totes les seleccions comarcals es realitzarà un campionat a nivell de Catalunya on s’enfrontaran entre elles. Les noies ja esperen impacients la trucada que els hi confirmi la seva continuïtat per aconseguir fer un somni realitat. Un repte que no serà fàcil però que amb esforç i dedicació pot fer-se possible.

Recomanacions personalitzades