L’Ajuntament vol integrar Mercadona amb el comerç tradicional

La instal·lació de Mercadona al barri de la Granja es veu per part de l’Ajuntament com “una oportunitat per impulsar l’economia local de Molins de Rei”. El consistori pretén integrar el supermercat en la marca “Molins de Rei Centre de Comerç”.

L'alcalde i diversos regidors van visitar les obres el passat divendres acompanyats de personal de Mercadona // David Guerrero

Mentre s’estén la preocupació entre els petits comerciants pel que pot comportar l’obertura de Mercadona, l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprofitat l’ocasió per posar en marxa un pla especial amb la intenció de reforçar l’atractiu comercial de la vila. Un dels principals objectius és integrar Mercadona en la marca “Molins de Rei Centre de Comerç”. “Es tracta d’una oportunitat per reforçar la marca comercial de Molins de Rei i impulsar l’economia local”, va assegurar l’alcalde, Xavi Paz, en una visita a les obres de construcció de Mercadona el passat divendres.

L’Ajuntament de de Molins de Rei i els responsables de l’empresa Mercadona estan treballant de manera conjunta per aconseguir que la instal·lació del nou supermercat representi un impacte positiu per a l’economia de la vila. Degut a la distància entre el nou supermercat i el nucli comercial més tradicional, l’Ajuntament pretén “facilitar la passejada comercial des de la Granja fins al Centre Vila”, segons Paz.

L’alcalde celebra la inversió i es mostra confiat de que l’obertura del nou supermercat tindrà un balanç positiu sobre el comerç molinenc: “En temps de crisi, hem sabut atreure una aposta per la vila i hem treballat conjuntament amb l’empresa perquè reverteixi en benefici de tots”. En quant a llocs de treball, com ja detallava ahir Viu Molins de Rei, seran 14 molinencs els que deixaran l’atur per treballar al Mercadona. Sis persones que ja treballaven a l’empresa han demanat el trasllat al seu municipi de residència. En total, treballaran 50 persones al supermercat.

Recomanacions personalitzades