Gran victòria del Molins de Rei CF (1-5) en el derbi local

El derbi va acabar amb golejada molinenca (1-5) però l’Atlètic Incresa no va merèixer tant càstig. Capella, Agudo, Andrés i Buba pel Molins i Mario Lobo pels del barri del Canal van ser els golejadors.

Els molinencs celebren el primer gol del partit // Jose Polo

A més a més d’un derbi, era un partit clau per a les aspiracions de tots dos equips: l’Atlètic Incresa volia guanyar per allunyar-se del descens i el Molins de Rei CF buscava els tres punts per fer-se amb la promoció.

El partit va començar molt intens i sobre el minut quatre Carles Capella ja havia fet el primer i donava avantatge als de Joan Garcia. Però l’Incresa va respondre amb un autèntic golàs de Mario Lobo de falta directe. El derbi estava molt obert però el Molins té la gran capacitat d’aprofitar al màxim les seves ocasions i Alex Agudo va fer l’1-2 aprofitant-se d’una errada del porter Ivan Comas, que es va veure enlluernat pel sol.  Amb 1-2 es va arribar al descans.

A la segona part el Molins de Rei CF va sortir amb la intenció de controlar el partit, de tocar i tocar per cansar el rival i en canvi l’Atlètic Incresa esperava en defensa arrencar un contracop ràpid. La superioritat del Molins va fer ampliar la renda i el pitxitxi molinenc, Carles Capella, va fer el seu segon gol. Minuts més tard va entrar Buba al camp i ho va aprofitar per fer l’1-4 al marcador. El cinquè i últim va arribar mitjançant el lateral Andrés, 1-5.

L'Atlètic Incresa va llençar la tovallola a la segona part // Jose Polo

El Molins de Rei CF va dominar el partit en tot moment i va demostrar tenir millor equip però els del barri del Canal no van merèixer aquest correctiu ja que van estar en el partit fins rebre l’1 a 3, que va ser un cop massa dur pels de Carlos Fuentes. La gran efectivitat del Molins de Rei CF i les greus errades en defensa de l’Atlètic Incresa van decantar el derbi.

A la propera jornada el Molins rep el Corbera, a les 18:15 al Josep Raich. L’ Atlètic Incresa, per la seva part, viatja fins a Cervelló el diumenge a les 12 del migdia. La victòria del Ciutat Cooperativa contra La Pobla de Claramunt deixa les coses de la mateixa manera que abans d’aquesta jornada: el Molins de Rei CF tercer empatat a punts amb el segon i l’Atlètic Incresa dos punts per sobre de la promoció de descens. El final de temporada serà apassionant.

Recomanacions personalitzades