Més d’una vintena d’empresaris molinencs s’interessen per la venda on-line

Una sessió interactiva sobre e-commerce ha aplegat a més de 40 comerciants interessats per trobar noves oportunitats de negoci a través d’internet. Més de la meitat dels assistents eren empresaris de Molins de Rei.

La sessió es va realitzar a la sala Punt de Comerç // Espai Empresa - Ajuntament de Molins de Rei

La sessió es va dur a terme a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal el passat 26 d’abril. L’activitat anava orientada a empresaris amb un establiment comercial que busquen la manera d’apropar-se al consumidor mitjançant la botiga virtual.El responsable d’impartir la sessió va ser Lluís Serra, president de la Unió de Botiguers de Montmeló i propietari d’un comerç de ferreteria i de BricMania.com, una pàgina web dedicada a la venda en línia des de l’any 2003.

Segons informa Espai Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, 43 comerciants van assistir a la sessió interactiva, dels quals més de la meitat eren molinencs.  L’activitat va ser organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BotMol) i l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades