Arriba el derbi local de futbol amb els dos equips necessitats de punts

Dissabte a les sis de la tarda arriba el derbi local de futbol entre l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei CF. Els locals es juguen la permanència i els visitants la promoció d’ascens en un partit que té tots els ingredients per ser un gran partit de futbol. 

El Molins va aconseguir la victòria a la primera volta // Adrià Casaín

El derbi local de futbol arriba a manca de cinc jornades per acabar la temporada i quan els dos equips es juguen la vida. D’una banda, l’Atlètic Incresa veu els fantasmes del descens de molt a prop amb només dos punts d’avantatge sobre La Pobla de Claramunt, equip que ara mateix promocionaria per no baixar. I d’altra banda, el Molins de Rei CF està empatat a punts amb el Ciudad Cooperativa lluitant per la segona posició que dona dret a la promoció d’ascens. L’equip de Sant Boi és segon i els molinencs tercers en la classificació del grup de Tercera Catalana.

Curiosament, a la mateixa hora que la pilota comenci a rodar al Municipal Ricard Ginebreda, “la Cope” i La Pobla també s’enfronten i, per això, aquesta jornada serà clau per encarar el tram final de temporada. Jona Nuñez, migcampista de l’Atlètic Incresa, reconeix que “la temporada s’ha fet massa llarga” en declaracions al programa de ràdio Terreny de Joc.

Els del barri del Canal han anat de més a menys durant tot l’any i ara compten amb un equip curt d’efectius. “El problema és que la gent s’ha desmotivat i alguns ja no entrenen” diu el davanter Jordi Pons. Ara bé, la temporada dels entrenats per Carlos Fuentes no és pot considerar negativa tenint en compte que són un equip nouvingut a la categoria i que, a més, tenen la capacitat de superar-se en els moments més complicats.

“Seguir somiant” és el lema del Molins de Rei CF aquesta temporada. Motius en tenen ja que a base d’un futbol de toc els entrenats per Joan Garcia tenen la promoció d’ascens molt a prop. Un dels pilars ofensius de l’equip, Carles Capella, reconeix que “en aquest grup qualsevol pot guanyar a qualsevol ja que tot està molt igualat”. El derbi serà un matx molt complicat del Molins ja que les dimensions del Ricard Ginebreda no són les millor per desplegar el seu joc de toc.

L’últim precedent és el 2 a 0 a favor del Molins de Rei CF en la primera volta però les circumstàncies dels equips, i sobretot la necessitat de punts per part dels dos, faran que el partit sigui molt més tens que el disputat fa uns mesos. Un partit que té tots els ingredients per ser un espectacle futbolístic i on es trobarà a faltar una bona graderia que el municipal Ricard Ginebreda no disposa. Un duel entre dues cultures futbolístiques que podreu seguir en directe a través del Twitter de Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades