El voleibol de base finalitza la temporada jugant-se la permanència

Dos equips de la secció de volei de l’AE Molins es juguen la permanència a l’última jornada de lliga.

El proper dissabte al matí serà una jornada plena d’emocions al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. Alguns dels equips de base de la secció de volei de l’Associació Esportiva Molins de Rei finalitzen la temporada i, dos d’ells, es juguen la permanència a la seva categoria.

A les 10 del matí el cadet es juga el ser o no ser la temporada vinent a Segona Catalana i, dues hores després, a les 12, el juvenil necessita guanyar per continuar la temporada vinent a la mateixa categoria. Segons la coordinadora tècnica de l’AEM, Reyes Gascón, ha dit en declaracions a Viu Molins de Rei “necessitem el suport de tots per aconseguir aquest repte”. No ha estat una temporada fàcil.

Recomanacions personalitzades