El femení d’handbol aconsegueix la primera posició a les fases d’ascens

El CE Molins de Rei supera amb clarament al Mislata (23-12) i aconsegueix la primera posició a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata. 

Les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata d’handbol femení disputades a la vila han estat un èxit. El Poliesportiu Municipal ha tingut un aspecte genial durant tots els partits per veure un esport minoritari, les jugadores provinents d’Aragó, València i Eivissa han quedat contentes amb l’organització i el CE Molins de Rei ha arrasat guanyant els seus tres partits amb facilitat.

La capitana, Inés Solana, trasllada el títol de campiones de les fases d'ascens a la resta de jugadores i cos tècnic // Estel Tort

Sandra Baño marca gol trobant el forat a la defensa després d'una jugada col·lectiva // Estel Tort

L’últim dels enfrontaments de les entrenades per Isa Rabassa era el més complicat de totes les fases. Molins i H Mislata arribaven empatats a quatre punts després de guanyar dos partits i el matx va començar amb uns primers minuts igualats. Les valencianes van plantejar una bona defensa obligant a les molinenques a jugar en estàtic, un dels seus punts febles, a partir de ràpides transicions atac-defensa. En un partit amb una anotació baixa fruit dels nervis de les jugadores dels dos equips es va arribar amb un 8 a 7 al descans, diferència mínima.

A la represa, el desgast físic fet per les valencianes unit a les poques rotacions de les que disposaven van passar factura. Van aparèixer jugadores importants en atac com Itxaso Egaña o Sandra González, declarada millor del torneig, que unides a un gran esforç col·lectiu i una actuació brillant de Cruz Robles, millor portera de les fases, van fer que el CE Molins de Rei aconseguís la victòria amb facilitat per 23 a 12. Les molinenques han fet una competició perfecta i ja es preparen per l’última guerra abans d’aconseguir l’ascens de categoria, una eliminatòria a doble partit que es preveu molt intensa.

Recomanacions personalitzades