Noelia Caballero aconsegueix el rècord de Catalunya d’halterofília

La molinenca aconsegueix el rècord de Catalunya d’halterofília en categories sub 15 i sub 17 amb només 12 anys. 

Noelia Caballero s’ha tornat ha superar. La molinenca ha fet una marca de 63 quilos en arrencada, 70 en dos temps i 133 en total olímpic durant l’últim campionat de Catalunya absolut, on competia contra esportistes adultes. Caballero ja té al seu nom el record de Catalunya de la disciplina en categories sub 15 i sub 17.

Com explicava recentment en una entrevista a Viu Molins de Rei, amb 12 anys s’enfronta a durs entrenaments sis dies per setmana amb una maduresa increïble i, tot i la seva joventut gairebé insultant, és un dels màxims exponents de l’esport de Molins de Rei a partir del seu treball en una disciplina minoritària com l’halterofília.

Un èxit que es suma a dos campionats d’Espanya i un subcampionat i que la situen com una de les favorites per representar a la selecció espanyola en els propers europeus.

 

Recomanacions personalitzades