L’Agrupa penja d’un fil

L’Agrupa no troba relleu per constituir una nova junta directiva. Una junta gestora provisional assegura que l’entitat està “penjant d’un fil” i dóna tres mesos per situar noves cares al capdavant de l’Agrupa si no vol desaparèixer.

Portada del butlletí de l'Agrupa del mes d'abril // Ràdio Molins de Rei

Els més de 600 socis de l’Agrupa tenen tres mesos per salvar l’entitat, amb més de 50 anys d’història. En la darrera assemblea, celebrada el passat 3 d’abril, no es va presentar ningú per constituir la nova junta directiva i sis persones van decidir constituir-se com a junta gestora durant tres mesos, assegurant que ho fan “per donar temps a que els socis reflexionin sobre el futur de l’entitat”, segons ha informat Ràdio Molins de Rei.

La junta gestora provisional retreu als socis que no vulguin implicar-se en l’entitat i en el butlletí intern del mes d’abril s’assegura que “l’Agrupa penja d’un fil”. Segons ha explicat la ràdio local, l’editorial del butlletí afirma contundentment: “Si no trobem un grup que prengui el relleu en aquesta junta gestora, els únics culpables del final de l’Agrupa serem els socis”.

El que ha estat president durant els últims quatre anys, Salvador Ayala, també ha escrit un text d’agraïment al butlletí de l’Agrupa on es mostra satisfet pel suport rebut durant tot aquest temps però també mostra el desencís per “la manca de predisposició a formar part d’una junta que segueixi tirant endavant i enriquint amb noves idees la vida de l’Agrupa”.

Recomanacions personalitzades