El masculí de bàsquet és a una victòria de l’ascens

El CE Molins de Rei supera al Calafell (87-63) i si la setmana vinent guanya a La Palma serà equip de Primera Catalana. 

L'ascens és a només una victòria // basquet-molinsderei.blogspot.com.es

Han lluitat molt per l’ascens i el poden aconseguir el proper diumenge a les sis de la tarda a la pista de La Palma. Només necessiten una victòria més, la número 23 de la temporada,  i ja seran equip de Primera Catalana dues jornades abans del final de la temporada.

Segons el blog de la secció de bàsquet, “l’equip ha fet el millor partit de la temporada a casa” contra el Calafell. Els entrenats per Juan Couto no van començar gaire bé el partit ja que els visitants van signar un primer parcial de 0 a 9 a l’electrònic. A partir d’aquí, el Molins va reaccionar amb una bona actuació de Jordi de Ugarte, màxim anotador del partit amb 20 punts, en primer terme i un parcial de 35 a 17 al descans a partir de l’encert en el tir de tres.

A la represa l’equip visitant va començar plantar cara però ràpidament els molinencs van tornar a fer-se amb el control del partit. El resultat final, 87 a 63, reflexa la superioritat d’un CE Molins de Rei que està fent una temporada gairebé perfecta.

Recomanacions personalitzades