Pere Vilanova continua fent sonar el cicle “Músiques Invisibles”

El poeta i músic Pere Vilanova serà el protagonista del tercer concert del cicle “Músiques Invisibles”. Vilanova oferirà a l’Ateneu Mulei un recital basat en el poemari de Carles Duarte amb una àmplia gamma de registres musicals ben diversos.

El tercer concert del cicle “Músiques Invisibles” serà aquest dimecres 2 de maig. El cantautor barceloní Pere Vilanova presentarà la seva proposta poèticomusical anomenada Una magrana d’astres”. Es tracta de cançons basades en el poemari de Carles Duarte amb una àmplia gamma de registres musicals que van del folk més íntim al rock més fosc. Serà la primera vegada que Vilanova actua a Molins de Rei.

El concert de Pere Vilanova, que ha publicat tres discos i dos llibres de poemes, començarà a les nou de la nit a l’Ateneu Mulei. Abans, serà entrevistat en directe pel programa Altraveu, que comença des del mateix lloc del concert a les vuit del vespre, mentre el públic pot sopar a l’espera de que comenci el concert, que pot ser seguit per Ràdio Molins de Rei.

El cicle Músiques Invisibles, que es va obrir amb el concert del molinenc Senyor Cordills i va continuar amb la tendresa de Meritxell Gené, arriba al seu tercer concert amb el suport de Dirxdir, Sonitrons, La bar de bo Viu Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades