Iniciativa demana reactivar el futur immediat de la Federació Obrera

Iniciativa per Molins de Rei critica la “deixadesa per part d’Alcaldia” sobre el futur de la Federació Obrera. Segons Laura Duran, “l’edifici no es mereix que vagin passant els dies sense fer realitat el pla d’usos”. Els ecosocialistes reclamen una trobada de la comissió de participació per reactivar el procés.

Laura Duran va criticar la gestió que s'està fent de la Federació Obrera al mateix edifici // David Guerrero

La Federació Obrera està a punt d’obrir les seves portes però el seu pla d’usos encara no està definit. Per això, mentre avança el procés d’adjudicació dels equipaments interiors, des de l’oposició critiquen que no es prenguin decisions polítiques sobre el contingut i la gestió de l’emblemàtic edifici. “La Federació Obrera no es mereix que vagin passant els dies sense prendre decisions, s’ha de fer realitat el que la comissió de participació va pactar per portar-nos al que ja tenim”, assegura la regidora d’Iniciativa per Molins de Rei, Laura Duran.

Segons Duran, la gestió de la Federació Obrera s’ha delegat a l’àrea de Serveis a les Persones, dirigida per Joan Ramon Casals (CiU), mentre que segons l’oposició “s’hauria d’abanderar des d’alcaldia”. Els ecosocialistes, que lideraven l’anterior tripartit municipal, creuen que ara “hi ha deixadesa per part de l’alcalde”, Xavi Paz, i asseguren que al març de l’any passat, abans de perdre les eleccions van deixar el projecte “a punt, només calia anar tirant del fil”.

Davant aquesta situació, des d’Iniciativa reclamen que es torni a convocar la comissió de participació. “Hem d’anar tots junts, tornar a fer trobades per fer que sigui una veritable realitat el pla d’usos”, demana Duran, que deixa clar el posicionament del seu partit sobre com s’ha de gestionar l’espai de la Federació Obrera: “No volem que sigui un contenidor d’entitats, sinó un conjunt de sinergies per fer més forta la vila”, va concloure la regidora d’Iniciativa durant una visita al Memorial Democràtic de la Federació Obrera per celebrar la commemoració de la República el passat 14 d’abril.

  • Teresa

    Mal lo veo para la Federación, Estamos en crisis de entidades no subvencinadas (véase la Agrupa , a punto de desaparecer) y plena crisis económica, los actuales adminsitradores (PCS+CIU) le dan largas a éste asunto y no están por la labor.
    Todo es una pérdida de tiempo y de recursos ( los políticos siguen cobrando puntualmente sus sueldos, y el tiempo va pasando) , y con una oposicíon mayoritaria inmadura e inexperta con una parálisis total, con discurseria barata y ocurrencias varias, no amortizamos lo que nos cuestan.
    ¿ Para cuando saldrán las bases concursales de los sueldos de los la CUP a entidades culturales de la villa?

  • Molinsnc

    Jo preferiria com a molinenc que treguin las plaques solars!!!!! Cada vegada que les veig, penso amb els de Iniciativa Verds i no amb bons sentiments…aixi que demano que treguin aquesta vergonya….