El femení d’handbol es classifica per l’eliminatòria final d’ascens a Divisió d’Honor Plata

El CE Molins de Rei supera clarament a l’AD La Jota (28-13) i es classifica per l’eliminatòria final d’accés a Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol femení estatal. Les molinenques es juguen la primera posició de les fases d’ascens contra el Mislata de València i Viu Molins de Rei t’ho explicarà en directe. 

L'equip agraeix el suport del públic // David Guerrero

El camí cap a l’ascens a la segona divisió mes important de l’handbol femení estatal és molt llarg i complicat. Primer t’has de classificar pel Top4 de Lliga Catalana i quedar en primera o segona posició, després has de superar les fases d’ascens contra tres equips d’arreu d’Espanya i, finalment, has de guanyar una eliminatòria a doble partit contra un altre classificat d’una altre fase d’ascens.

A hores d’ara, el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei ja ha fet més de la meitat d’aquest sinuós camí després d’aconseguir la victòria a la Lliga Catalana fa unes setmanes i aconseguir la classificació cap a l’eliminatòria final ahir mateix després de guanyar amb certa facilitat a l’equip aragonès de l’AD La Jota per 28-13. L’esforç d’aquestes esportistes amateur, que no cobren ni un duro i entrenen hores i hores dia a dia, és més que lloable, és un exemple per tothom.

Són una pinya i no tenen por a res. Tot i que són ben conscients que el mur de l’economia pot tornar a jugar una mala passada negant-li l’ascens que es guanyen a la pista com ja va passar l’any passat, elles segueixen picant pedra poc a poc ja que saben que la satisfacció personal de la feina ben feta no té fronteres. Ahir van tornar a donar una lliçó d’handbol a partir d’una defensa forta, unes contres ben travades i un esforç físic superior al rival que les va portar a aconseguir un favorable 12-5 al descans. El seu secret: treball, treball i treball. La força del col·lectiu per sobre d’unes individualitats que brillen amb llum pròpia sense oblidar que no són res sense les seves companyes.

A la represa les jugadores aragoneses es van veure impotents davant la defensa molinenca que va ser totalment decisiva. Els gols van arribar poc a poc fins a deixar un marcador final que demostra la superioritat molinenca: 28-13.

Narració íntegra del CE Molins de Rei – AD La Jota

Recomanacions personalitzades