“Contes que acaben més o menys bé” es representarà a Barcelona

L’espectacle “Contes que acaben més o menys bé”, basat en textos de Pere Calders i representat per Impuls Associació Cultural, se’n va de bolos a la Tradicionarius del barri de Gràcia, a Barcelona. L’actuació serà el diumenge 29 d’abril a les set de la tarda.

Cartell de l'anterior representació a Molins de Rei

El muntatge que uneix diversos contes i relats de Pere Calders es va presentar a Molins de Rei el passat octubre a la Sala Gòtica, tot i que el seu origen es remunta a una teatralització d’un nombre més reduït d’aquests a la Biblioteca Pau Vila.

L’actuació serà el dia 29 d’abril a les 19h a la sala Tradicionarius, a Gràcia, Barcelona. Durant l’espectacle es podrà veure interpretar els relats més característics de Calders, els quals tenen en comú un mateix factor: la no indiferència. Relats de tres frases, relats de tres pàgines, però sobretot, relats que et fan rumiar i passar una bona estona amb aquest humor tan especial.

En aquesta ocasió, el muntatge seguirà les mateixes directrius que en la seva darrera escenificació: un acte homenatge a un gran de les lletres catalanes, Pere Calders. Els actors i actrius participants, dirigits per Dani Pascual, seran els següents: Isaac Biscarri, Jaume Armentano, Maria Vallespí, Vicenç Pérez, Miquel Olivé, Joan Parellada, Víctor Marcos, Oriol Roig, Mireia Pons, Xavi Gardés, Jordi Costa, Carme Casas, Carme Milego, Estel Tort i Estefania Garcia.

Recomanacions personalitzades