El femení d’handbol esclafa al Puig d’en Valls (33-20) en el primer partit de les fases d’ascens

Les balears no són rival pel CE Molins de Rei que va ser molt superior durant tot el partit. Una defensa sòlida i uns contraatacs letals van encarrilar el partit des del primer moment. Isa Rabassa va aprofitar per moure la banqueta en el primer de tres partits que es juguen aquest cap de setmana.

Tot i passar literalment per sobre del Puig d’en Valls aquest només és el primer pas per aconseguir la classificació per l’eliminatòria final que pot donar l’ascens a Divisió d’Honor Plata. Ara queda un cap de setmana amb dos partits i, si el Molins aconsegueix la victòria aquest dissabte a les 18:15 contra l’AD Jota (Aragó), certificarà el seu pas a l’eliminatòria definitiva a partit d’anada i tornada.

En el primer partit de les fases d’ascens que es juguen al poliesportiu municipal les entrenades per Isa Rabassa van controlar el joc des del primer moment. Les balears van mostrar un nivell molt per sota de les molinenques i van encaixar ni més ni menys que 33 gols tot i que la portera va ser la millor jugadora visitant, aconseguint que la golejada local no fos encara més gran.

Els contraatacs de les molinenques van tornar a ser letals // Marta Pedrola

Els contraatacs de les molinenques van tornar a ser letals // Marta Pedrola

El Molins va trencar el partit a la primera part gràcies a una gran defensa i unes contres fora de l’abast de la defensa balear. La pilota volava de mans de la portera, Cruz Robles, fins a les jugadores molinenques, que marcaven a plaer. Amb un 20 a 8 al descans i les coses sentenciades es va arribar al descans.

A la segona part les molinenques es van relaxar i això va animar a les visitants. Però una gran Sandra González, màxima golejadora del partit amb 10 gols, tornava estèrils els esforços balears. Durant els últims minuts Isa Rabassa es va permetre el luxe de dosificar esforços fent rotacions en l’equip. Moure la banqueta és vital en un cap de setmana on es juguen tres partits de tanta importància.

Retransmissió íntegra del CE Molins de Rei – HC Puig d’en Valls:

 

Recomanacions personalitzades