Dos muntatges molinencs seleccionats per la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya, que es celebra anualment a Pineda de Mar, ha seleccionat dos muntatges de grups teatrals molinencs. Filagarsa, habituals d’aquesta cita, representaran VIDES mentre que Impuls AC participarà per primer cop amb La flor del verí.

VIDES de Filagarsa ja s'ha passejat per diversos escenaris // Filagarsa

Filagarsa aconsegueix estar present a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya de Pineda de Mar per quart any consecutiu. Aquest cop ho faran amb el musical de creació pròpia VIDES, estrenat a Molins de Rei el passat mes de setembre i amb una segona representació ja pactada pel dia 20 de maig al Foment Cultural i Artístic.

La novetat d’aquesta temporada és la presència a Pineda de mar de l’obra La flor del verí, un espectacle muntat per Impuls Associació Cultural amb les actrius Mireia Pons i Eva Moreno com a protagonistes. L’obra, unió de dos escrits diferents, es va presentar a Molins de Rei el passat novembre al teatre del Foment CiA. L’obra es representarà el diumenge 29 d’abril a les 18.15h.

Per la seva part, VIDES es representarà a Pineda de Mar el dimarts 1 de maig a les 16.45h de la tarda. Si aconsegueix algun premi es sumarà als set reconeixements aconseguits recentment en dos concursos diferents, que units als sis premis que acumulaven ja sumen 13 estatuetes. L’obra de Filagarsa també es podrà veure el 13 de maig a Pallejà i el 22 de maig al barri de Gràcia de Barcelona.