El femení d’handbol es juga l’ascens a Divisió d’Honor Plata a Molins de Rei

Molins de Rei acull les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata d’handbol femení, la segona categoria més important a nivell estatal. El CE Molins de Rei tindrà el suport del públic i Viu Molins de Rei oferirà l’espectacle en directe. 
L’Ajuntament de Molins de Rei ha fet possible que les fases d’ascens a la segona categoria més important d’Espanya d’handbol femení es facin a la vila i el Club Esportiu Molins de Rei tindrà el suport del seu públic per seguir lluitant per un somni, l’ascens, que la temporada passada els hi van treure per motius econòmics.

La competició d’aquest cap de setmana és el pas previ a una eliminatòria d’anada i tornada i el CE Molins de Rei ha de quedar entre els dos primers classificats d’un grup de quatre per accedir-hi. Davant tindrà grans equips que han aconseguit la classificació després de superar unes exigents fases territorials com van fer les molinenques amb la passada final a quatre de la Lliga Catalana.

El primer partit del Molins arriba divendres 27 a les 19:00 hores contra el Puig en Valls (Balears), antic rival de les molinenques en l’anterior etapa a la divisió de plata.  El segon partit serà dissabte a les 18:15 l’AD Jota (Aragó) i el tercer arribarà diumenge contra un equip temible com el Mislata (València).

Segueix els partits en directe amb Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei farà la transmissió en directe dels partits del CE Molins de Rei per àudio i vídeo en una producció que també s’emetrà per Ràdio Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades