Caballero torna a guanyar el campionat d’Espanya d’halterofília

La molinenca Noelia Caballero aconsegueix la victòria en el campionat d’Espanya de tècnica d’halterofília. Mercè Mendoza aconsegueix la tercera posició.  

Aquest cap de setmana es disputava el campionat d’Espanya de tècnica d’halterofília a Madrid i la molinenca Noelia Caballero s’ha confirmat com a campiona després de la victòria de l’any passat fent una competició excepcional. Caballero és la millor en tècnica de la seva generació i, a més a més, té grans qualitats en totes les disciplines com ja es va veure amb el seu recent subcampionat d’Espanya lluitant contra esportistes de més edat que ella. Tot i tenir només 12 anys sembla que el futur és seu.

Segons l’entrenador del Club Halterofília Molins de Rei aquest campionat “ha estat d’un nivell molt elevat, molt competitiu”.  Mercè Mendoza ha finalitzat en tercera posició fent una competició també brillant i Pilar Caballero ha quedat vuitena.

Noelia Caballero, primera per l'esquerra, amb la resta de campions // CH Molins de Rei