Augmenten les subvencions a les AMPAs

L’Ajuntament augmenta un 19% les subvencions a les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPAs). Un concurs de contes de Sant Jordi i una jornada formativa en xarxa de comissions d’Escola de Pares són alguns dels projectes subvencionats.

Escola Josep Maria Madorell // David Guerrero

L’import total que l’Ajuntament destinarà a les AMPAs de la vila serà de 9.245,70 euros, un 19% més que l’any passat. L’objectiu del consistori és “reforçar el suport a les AMPAs”. La novetat d’enguany és l’ajut als anomenats projectes singulars, iniciatives de les AMPAs que posin l’accent en potenciar la interrelació i el treball en xarxa entre les AMPA de la vila i aquells projectes adreçats a la formació dels pares i mares en la corresponsabilitat en l’educació dels fills.

Els tres projectes singulars escollits aquest any han estat un concurs de contes de Sant Jordi organitzat per les AMPAs de L’Alzina, Josep Maria Madorell i Pont de la Cadena; una jornada formativa de la xarxa de comissions d’Escola de Pares de Molins de Rei a totes les escoles; i el projecte “Creixem amb la natura”, dut a terme per l’AMPA de la llar d’infants El Rodó.

A banda d’això, la resta de l’import de subvencions, 7.748, 48 €, es repartirà en imports iguals de 484, 28 € per a cadascuna de les AMPA que presentin sol·licitud, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament global de la seva activitat ordinària, segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Recomanacions personalitzades