L’efectivitat del Martorell mata a l’Atlètic Incresa

Els del barri del Canal perden per 1 a 4 contra un dels equips més potents de la categoria. 

L'Atlètic Incresa es va veure superat pel Martorell // Laura Fernández

Aquest cap de setmana l’Atlétic Incresa va rebre al Martorell, un dels equips que lluiten per l’ascens de categoria.  Un partit complicat per l’equip local que, tot i perdre 1 a 4, no va jugar malament.

El partit va començar amb els dos equips jugant per sota de les seves possibilitats, incòmodes.  Sobre el minut 15 un error defensiu de l’Atlètic Incresa va fer que el Martorell s’avances en el marcador (0-1). Això va fer que l’equip local millorés el seu joc i aconseguís l’empat mitjançant Eric Serrano (1-1) que va aprofitar una passada llarga i un error del porter. Poc després el Martorell es va tornar a posar per davant amb una jugada polèmica amb un jugador local estirat sobre el terra lesionat (1-2). Així es va arribar a la mitja part.

A la represa, l’equip local va millorar el seu joc i va portar la iniciativa mentre que l’equip visitant va posar els gols. De fet, els entrenats per Carlos Fuentes van gaudir de diverses ocasions de gol per empatar o, fins i tot, donar la sorpresa contra el Martorell però no va poder ser. El Martorell va posar l’1 a 3 al minut 70 i el definitiu 1 a 4 a les acaballes del partit mostrant-se molt més efectiu que l’Incresa.

Recomanacions personalitzades