El juvenil femení del CFS Molins 99 és a un pas de divisió d’honor

El juvenil femení del CFS Molins 99 guanya al Santpedor i opta a l’ascens a divisió d’honor, la màxima categoria catalana.

El futbol sala femení també creix a Molins de Rei // CFS Molins 99

El futbol sala femení molinenc necessitava tan sols un punt per jugar els play-off d’ascens a divisió d’honor. Un empat contra el Santpedor ja els proporcionava el pas, i les noies han aconseguit la victòria per 7 gols a 1, quedant així segones en la classificació general. D’aquesta manera, tenen dret a participar a les fases d’ascens a la màxima categoria.

Amb un començament en contra, l’equip ha remuntat un partit que ha acabat dominant sense problemes. Ara per ara, les noies són a l’espera de quin serà el rival que els tocarà de cara a les fases d’ascens. En tot cas, aconsegueixin aquesta fita o no, la temporada del juvenil femení del Club Futbol Sala Molins 99 ha estat històrica demostrant una vegada més que, a Molins de Rei, el futbol i el futbol sala no són només cosa d’homes.

 

Recomanacions personalitzades