Remuntada agònica del Molins de Rei CF per seguir somiant

Els homes de Joan Garcia van haver de capgirar el marcador (1-2)després que el Cervelló s’avancés a vint minuts pel final del partit.

El Molins segueix amb opcions de promocionar // Adrià Casaín

Quan un equip ha d’anar a jugar al camp del cuer, a priori pot semblar un partit fàcil, o això acostuma a pensar la majoria de la gent, però no sempre és així; el Cervelló – Molins de Rei CF va ser un dels partits més complicats de la temporada.

A la primera part, el pal va evitar el gol molinenc en dues ocasions, primer un llançament de falta de Rebollo i tot seguit una rematada de cap d’Àlex Agudo que va acabar al travesser. El Molins va merèixer arribar al descans guanyant però no va ser així i al segon temps, el míster Joan Garcia va moure fitxa. Va entrar Jordi Prats en lloc de Josep Rebollo però no va millorar el joc.

L’ordre defensiu del Cervelló bloquejava l’atac molinenc, força previsible en gran part del partit. En un moment de la segona part en que el Molins es va relaxar i ho va aprofitar l’ofensiva local per fer, per sorpresa de tots, el 1-0.

Tocava remuntar, i l’equip va demostrar que també sap jugar amb el marcador advers. En primer lloc, Fran Campo d’esperó i a manca de cinc minuts pel final del partit, Joan Torelló va enganxar la pilota i la va col·locar a l’escaire després d’un rebot de la defensa.

El Molins es va sobreposar a la solidesa defensiva del Cervelló i va sumar tres punts que deixen als molinencs empatats a punts amb la Cooperativa, equip que a dia de avui promocionaria a Segona Territorial. La setmana vinent el Molins de Rei CF rep, el dissabte 28 a les 18:15h, a casa, al Sant Esteve Sesrovires, rival directe. Tant directe que es troba empatat a punts amb els molinencs.